Λύσεις


3D Virtual Tours

Δημιουργούμε ρεαλιστικές παρουσιάσεις χώρων με πανοραμικές φωτογραφήσεις 360x360 μοιρών, κατάλληλα επεξεργασμένες απο εξιδεικευμένο λογισμικο.

Οι εικονικές περιηγήσεις προτείνονται για χώρους όπως ξενοδοχεία, χώρους προς ενοικίαση / πώληση, καφετέριες, εστιατόρια, χώρους άθλησης, σημεία τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να τους δει πριν τους επισκεφθεί από κοντά.

Online Booking System

Δημιουργούμε το δικό σας αυτόνομο σύστημα για τη διαχείριση και τον πλήρη έλεγχο των κρατήσεών σας.

Απευθύνεται κυρίως σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, πλοίων ή σχετικών υπηρεσιών.

Interactive InfoΚiosk

Τα Interactive InfoΚiosk διαθέτουν οθόνες αφής και έχουν δημιουργηθεί, ώστε να προβάλλονται οι απαραίτητες οπτικοακουστικές πληροφορίες μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον αλληλεπίδρασης προς το χρήστη.

Αποτελούν ένα διαδραστικό μέσο ενημέρωσης για εκθέσεις, συνέδρια, ξενοδοχεία, πλοία και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Digital Signage

Το Digital Signage αφορά τη διαχείριση και προβολή ψηφιακού περιεχομένου σε επιλεγμένους χώρους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ενημερώνετε μαζικά τους πελάτες / συνεργάτες / επισκέπτες σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Τα πλεονεκτήματά του μπορούν να αξιοποιηθούν από ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, τράπεζες και άλλες επιχειρήσεις με χώρους αναμονής όπως ιατρεία, φαρμακεία.

e-Publishing

Μετατρέπουμε το περιοδικό, την εφημερίδα, το βιβλίο σας ή οποιοήποτε άλλο έντυπο σε ηλεκτρονικό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε αναγνώστη ανά τον κόσμο να το διαβάσει.

e-Surveys

Δημιουργούμε μια ασφαλή και αξιιόπιστη πλατφόρμα για τη διεξαγωγή ερευνών μέσω διαδικτύου επιτυγχάνοντας γρήγορη συλλογή ερωτηματολογίων και γραφική παρουσίαση των στατιστικών αποτελεσμάτων.

Webinar

Aναλαμβάνουμε τη σχεδίαση της κατάλληλης πλατφόρμας για την επιτυχή διεξαγωγή ηλεκτρονικών σεμιναρίων.

E-shop

Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικής διάθεσης των προϊόντων σας, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας.

To ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλήρως παραμετροποίησιμο για γρήγορη ενημέρωση και εύκολη ανανέωση.

Μέσα από ένα ενιαίο σύστημα μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα, τις παραγγελίες και την αποθήκη σας.

Social Media

Σχεδιάζουμε την παρουσία σας σε κοινωνικά δίκτυα μέσω των οποίων μπορείτε να βρισκεστε σε διαρκή επαφή με το κοινό σας, ενημερώνοντάς το για τα νέα σας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη βασική ιστοσελιδα σας με ροή επισκεπτών.

Customer Relationship Management

Το πρόγραμμα Customer Relationship Management - CRM σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσετε τους πελάτες σας σε μια ασφαλή βάση δεδομένων εξασφαλίζοντας τον πλήρη έλεγχο όλων των δραστηριοτήτων από οπουδήποτε.

Οργανώστε και παρακολουθείστε το πελατολόγιό σας, τις οικονομικές προσφορές και τις διαφημιστικές σας καμπάνιες μέσω της εφαρμογής του CRM.